Restaurare fotografii vechi si colorizare

 

Aveti fotografii rupte, deteriorate, vechi, cu pete, ingalbenite de vreme, gresit expuse? Nici o problema! Serviciile de restaurare reconditionare fotografii vechi prin procesare digitala, ofera o noua sansa fotografiilor din colectia dumneavoastra.

 

Prin restaurare digitala, se repara, se elimina sau se adauga elemente, obtinand produsul final, care este de fiecare data, mai bun decat originalul.

Restaurare reconditionare fotografii 2

Astfel se curata, se repara, se elimina sau se adauga elemente, obtinand produsul final, care este de fiecare data, mai bun decat originalul.

Evaluarea fotografiilor este gratuita, astfel in cazul in care fotografia este irecuperabila, nu platiti nimic. Dupa procesare veti primi fotografiile reconditionate sau retusate pe suport digital si la cerere, printate pe hartie fotografica, albume foto carte, calendare, postere etc.

Indiferent de gradul de degradare, merita sa incercati. Plata serviciilor de restaurare-retus se face dupa vizualizarea online a fotografiilor restaurate. Optional fotografiile restaurate se pot inrama profesional cu rame metalice si passepartout.

 

Costurile se stabilesc in functie de gradul de uzura al fotografiilor (cereti oferta folosind formularul sau telefonic )

Restaurare reconditionare fotografii 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurare reconditionare fotografii Oradea,Cluj,Timisoara,Bucuresti

De asemena oferim serviciul de colorizare a fotografiilor alb negru.

COLORARE FOTOGRAFII sau colorizare foto, cum mai este numit procesul de colorare poze, este una dintre cele mai delicate intervenții ce țin de editare foto. Adăugarea culorii este o treabă cât se poate de complexă și necesită ochi, talent, răbdare și foarte, foarte multe cunoștințe tehnice. Abia după aceea intervine și experiența.

ORICE FOTOGRAFIE ALB-NEGRU SE PRETEAZĂ PENTRU COLORARE FOTOGRAFII?
Nu chiar. Pentru ca o colorare poze să aibă rezultate satisfăcătoare, trebuie ca imaginea să aibă ceva calitate. Nu doar să se fi păstrat bine poza originală, ci să fi fost făcută de un fotograf priceput. Imaginile acelea impresionate pe care le găsește Google atunci când cauți colorare poze sau colorare fotografii sunt colorizări de fotografii alb-negru de rezoluție mare, făcute de fotografi profesioniști.

Asta nu înseamnă că unele poze nu pot fi colorate! Orice poză, oricât de grav deteriorată ar fi, odată scanată poate fi folosită pentru colorare poze, numai că rezultatul o să fie ceva mai modest. Unul dintre trucurile folosite de noi este că la pozele de rezoluție mică punem culori semi-saturate, pentru ca imaginea să nu arate prea artificial.

 

Preturi cuprinse intre 100-150 ron / ora de lucru

Rezultatele obtinute pot sa varieze in functie de gradul de deteriorare.

Restaurarea se incepe doar dupa achitarea unui avans de 50 ron.

Pretul restaurarii foto se modifica in functie de complexitatea editarii si dimensiunea fotografiei finale.

Trimite fotografia ta veche si vom face o evaluare gratuita apoi vom transmite costul si timpul de finalizare.

 

Ne puteti contacta pe Whatsap la numarul de telefon : 0742909832