fbpx

Restaurare fotografii

Aveti fotografii rupte, deteriorate, vechi, cu pete, ingalbenite de vreme, gresit expuse? Nici o problema! Serviciile de editare foto, reconditionare, restaurare, retus imagine prin procesare digitala, ofera o noua sansa fotografiilor din colectia dumneavoastra.

 

Restaurare reconditionare fotografii 2

Astfel se curata, se repara, se elimina sau se adauga elemente, obtinand produsul final, care este de fiecare data, mai bun decat originalul.

Evaluarea fotografiilor este gratuita, astfel in cazul in care fotografia este irecuperabila, nu platiti nimic. Dupa procesare veti primi fotografiile reconditionate sau retusate pe suport digital si la cerere, printate pe hartie fotografica, albume foto carte, calendare, postere etc.

Indiferent de gradul de degradare, merita sa incercati. Plata serviciilor de restaurare-retus se face dupa vizualizarea online a fotografiilor restaurate. Optional fotografiile restaurate se pot inrama profesional cu rame metalice si passepartout.

 

Costurile se stabilesc in functie de gradul de uzura al fotografiilor (cereti oferta folosind formularul sau telefonic )

Restaurare reconditionare fotografii 1

 

 

 

 

 

 

Introducere

Cand trebuia sa ma decid ce fotografie voi utiliza in acest tutorial, m-am lovit de lipsa materialului pe care l-as fi putut utiliza in mod public. Fotografia furnizata este o poza de familie care mi-a fost trimisa avand o rezolutie de scanare oribila. Dar fotografia era exact ceea ce trebuia pentru acest tip de tutorial. Si rezultatul final iti va arata ca poti lucra si cu fotografii scanate in mod deficitar si poti obtine rezultate destul de bune.
Dimensiunea de printare este desigur limitata din cauza acestui aspect. Importanta prezentului tutorial este de a te ghida prin procedeu. Exista cativa pasi care trebuie oricum retinuti, dar niciodata nu ezita sa fii creativ si sa explorezi abordari diferite. Etapele care trebuie urmate sunt:
  • Fa o copie a originalului pe care vei lucra
  • Ajusteaza dimensiunea de care ai nevoie si decupeaza imaginea in asa fel incat sa nu actionezi in zone de care nu ai nevoie
  • Retuseaza / restaureaza zonele imaginii daca este necesar
  • Indeparteaza zgomotul si pattern-urile nedorite
  • Ajusteaza umbrele de accentuare si cenusiul (in cazul fotografiilor color vei ajusta si culoarea pielii)
  • Ajusteaza luminozitatea si contrastul
  • Sharpen

Restaurare reconditionare fotografii Oradea,Cluj,Timisoara,Bucuresti