Invitatii de nunta si botez

Suntem unul dintre cei mai cunoscuti producatori si distribuitori de invitatii si ambalaje pentru marturii din tara. In decursul celor 10 de ani de activitate, cele mai importante evenimente din vietile voastre ne-au inspirat in diversificarea ofertei, venind in intampinarea dorintelor voastre cu invitatii, ambalaje pentru marturii, meniuri, plicuri pentru dar si liste de invitat, precum si o gama variata de accesorii de buna calitate la preturi mici.

Stim ca detaliile fac diferenta, de aceea la noi aveti posibilitatea de a alege invitatia potrivita cu care sa-i impresionati pe cei dragi, dintre sutele de modele clasice elegante, romantice, vintage, chic, florale, haioase, traditionale sau moderne.

Nu uitati sa le multumiti celor dragi pentru ca au fost alaturi de voi, oferindu-le un cadou simbolic.

 

Fie ca este vorba de prajituri, sticle cu vin sau tarie, borcanele cu diverse bunataturi sau mici surprize, toate trebuie inmanate in cutii speciale sau pungi elegante, care sa reflecte tematica evenimentului.

Va invitam sa rasfoiti oferta noastra si sa utilizati sistemul de comenzi online – whatsap special pentru a usura comanda produselor dumneavoastra, respectiv personalizarea textului pentru invitatii, etichete.sticle, meniuri sau liste de invitati.

Avem si o categorie unde sunt prezentate „invitatii nunta ieftine” dar totusi premium. Am selectat special pentru dvs. o colectie de invitatii realizate de diferiti producatori, invitatii foarte captivante, vibrante si delicate, executate in culori pastelate.

 

Dimensiune:   10×15 cm , 13×18 cm sau 20×30 cm

 

Optional : Laminare in folie de plastic

Preturi cuprinse intre 2.5 – 3.5 ron

Plic alb 0.3 – 1 ron bucata

 

Pentru oferte complete va rugam sa ne contactati pe Whatsap : 0742909832

 

 

 

Invitatii de nunta ieftine pentru orice buzunar !