Majorate

NOI  CEI DE LA MAJORATE DE VIS VA PUTEM OFERI URMATOARELE SERVICII:

majorate de vis oradea

-DJ
Tineri cu experienta, care vor pune in valoare muzica si piesele voastre preferate din orice gen, de la hore, sarbe, oldies-uri, pop, rock n roll, pana la comercial-house, deep-house, drum n bass. Arta mixatului consta in selectia pieselor, alcatuirea unui playlist bun si abilitatea de a trece de la un gen la altul, astfel incat urechile va vor fi incantate, iar picioarele de neoprit pe ringul de dans!

-Sisteme de sonorizare
Avem mai multe sisteme de sonorizare de puteri diferite, cu o variatie intre 1000W – 20000W, iar cel mai potrivit fiecaruia va fi determinat in functie de numarul de invitati si de locatie

-Jocuri de lumini
Lasere, scanere, lumini inteligente, mooving head-uri, strobo si lumini ambientale pentru cel mai placut visual.

-Fotografi
O singura data impliniti 18 ani, asadar, veti vrea sa aveti amintiri de la majorat. Pentru asta, un fotograf cu experienta si un aparat foto profesional va captura imagini si ipostaze elaborate si instantanee ale celor mai frumoase si interesante cadre, va edita fotografiile pentru un plus de calitate, iar voi va veti aduce aminte peste ani si ani de momentele placute ale majoratului.

-Cameraman
Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, dar o filmare vorbeste de la sine. Cameramanul nostru va filma cu o camera profesionista si va face o editare video care va cuprinde cele mai frumoase, emotionante si amuzante momente.

-Locatie
Orice petrecere are nevoie de un loc de desfasurare, iar pentru aceasta, va punem la dispozitie mai multe locatii, de unde va puteti alege in functie de nevoile si preferintele voastre (dimensiunea locatiei, zona, facilitati etc.)

-Barmani de evenimente
Mixam pentru tine! De la cele mai savuroase cocktailuri pana la cea mai buna muzica pentru ca evenimentul tau sa fie perfect!

-Extraoptiuni
Masini de fum, gheata carbonica (pentru sampanie, bauturi), lampioane,masini de baloane etc.

Preturile pentru pachete sunt :

Foto+Video – 450 Euro

Foto+DJ – 750 Euro

FOTO+VIDEO+DJ – 900-1000 Euro

Platforma 360 video – 350 euro

~Deplasarea in afara orasului Oradea (peste 50km)nu este inclusa in pret~

Pagina noastra este :  WWW.MAJORATEDEVIS.RO

Majorate Oradea

Fotograf majorate

Fotograf Oradea