Sticlute palinca personalizate – marturii nunta

Sticlute palinca personalizate din plastic sau sticla

Sticlute palinca personalizate

Comercializam sticlute palinca personalizate pentru nunta si alte evenimente urmatoarele modele ( vezxi oferta completa mai jos )

Livram in toata tara prin Posta Romana sau Curierat Rapid in sistem ramburs, preturile afisate nu includ taxele de transport.

Va oferim solutii pentru etichetarea sticlelor, o varietate vasta de modele, dimensiuni, forme, suporturi de imprimare, toate adaptate la cerintele dvs.

Oaspetii prezenti la nunta sunt persoanele care participa la atmosfera placuta din ziua evenimentului si apropiatii care se bucura impreuna cu fericitul cuplu de oficializarea unei relatii prospere si de durata. Acestia sunt prezenti pe toata durata evenimentului, iar oferirea unor marturii nunta in semn de recunostinta este un gest nobil, elegant si plin de bun gust.

Alegerea de sticla nunta pentru pregatirea marturiilor este una potrivita si generala, care va multumi toti oaspetii. Sticlele pot fi confectionate din diferite materiale, iar personalizarea lor este imperativa. Aceasta este o optiune accesibila din punct de vedere financiar, iar echipa noastra este pregatita sa isi asiste clientii in legatura cu optiunile de umplere.Preturile sunt orientative,va rugam sa ne contactati telefonic pentru oferta.

Sugestii umplere: vin, tuica, sirop, lichior

 

Preturi incepand de la 3 lei bucata – marturii nunta