Sonorizare nunta (Dj,Mc,solist)

Principala idee de la care trebuie sa se plece in momentul in care urmeaza sa se faca selectia unui DJ este ca nu exista DJ PROST, ci mai degraba DJ NEPOTRIVIT cu evenimentul respectiv. Asadar, atentie mare la ce tip de eveniment organizati ca sa stiti ce DJ o sa luati.

Tineti cont de genurile muzicale pe care acesta le abordeaza si de potrivirea lor cu statutul pe care evenimentul dumneavoastra il impune. De asemenea, trebuie luat in considerare si daca preferintele majoritatii invitatilor coincid cu acestea.

Aflati pe ce criterii se va face selectia melodiilor. Daca exista deja un PLAYLIST stabilit sau se va mixa in functie de cum va simti lumea la fata locului?! In cazul in care, mixajul se va face pe baza playlist-ului deja stabilit, intrebati-l daca acesta va putea suporta anumite modificari, in functie si de preferintele dvs.Verificati daca cunoaste toate momentele importante pe care un eveniment ca al dumneavoastra le are, asigurandu-va astfel ca marcarea muzicala a fiecaruia in parte, nu va fi o problema.

Pentru a nu avea surpriza neplacuta de a ramane fara muzica in ziua evenimentului din cauza unui control efectuat de organele abilitate, asigurati-va ca DJ-ul pe care tocmai urmeaza sa-l contractati, are dreptul legal de a presta astfel de servicii si detine toate autorizatiile necesare in vederea utilizarii muzicii

Ce vă oferim:
  • program muzical adaptat fiecărei petreceri în parte;
  • flexibilitate în selectarea melodiilor;
  • deschidere la sugestiile din partea organizatorilor şi a invitaţilor;
  • instalaţie de sonorizare optimizată pentru fiecare spaţiu în parte;
  • instalaţie de lumini pentru ringul de dans;
  • prezentare MC ;
  • masina de fum.

Tariful este cuprins intre 800-2500 euro in functie de complexitatea evenimentului.