Servicii Foto Video pentru nunti

Filmari FullHD , fotografii profesionale pentru nunti, botezuri, sau alte ocazii

~ foto video nunti oradea ~

 

oferta-nunti-300x194

Servicii foto video nunti oradea

Momentele unice în viaţă sunt de nepreţuit! Fie că e vorba de o nuntă, o logodnă, un botez sau o aniversare, momentele speciale sunt menite să fie imortalizate. Timpul trece, amintirile devin neclare şi atunci simţim nevoia să ne întindem şi să luăm în braţe albumul foto pentru a-l răsfoi, astfel rememorând momente dragi. Nu lăsaţi anii să vă răpească amintirile! Dacă “o fotografie este întruchiparea unei amintiri”, atunci lasă-ne să te ajutăm să le tranformi în realitate.

Fericirea e molipsitoare! Iar cum nunta este un izvor de fericire si emotie e lesne de inteles de ce iubim sa fim fotografi de nunta. Faptul ca suntem in mijlocul evenimentelor si nu ne scapa nicio lacrima de pe obrazul parintilor sau privirile induiosatoare ale bunicilor, face din job-ul nostru cel mai placut mod de a ne incarca cu energie pozitiva.
Iubim sa cunoastem oameni fericiti, iar pentru ei facem ca fiecare fotografie pe care o realizam sa fie nu dor o imagine statica, ci o arta si un mijoc de a va reintoarce oricand la acea frumoasa nebunie numita NUNTA.

Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului documentar.

Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru. Puteti sta linistiti, invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta. Luminile orbitoare nu vor strica atmosfera speciala a nuntii. De la emotiile traite de mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.

Dupa inregistrarea nuntii, o vom monta atent in stilul nostru unic, cinematografic. Nu se vor folosi efecte speciale sau tranzitii animate care pot strica atmosfera filmului. Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotia traite in ziua nuntii dumneavoastra.
Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va da un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

~Servicii foto video nunti oradea ~

 

 

 

  • Videografi profesionisti
  • Fotografi de nunta profesionist
  • Seriozitate si implicare maxima

 

 

 

PACHET „DIAMOND”
FOTO + VIDEO FULL HD PROFESIONAL

PACHET „DIAMOND” FOTO + VIDEO FULL HD PROFESIONAL

1 Fotograf de nunta profesionist prezent pe toata durata evenimentului ce fotografiaza toate momentele importante ale acestuia cu 1 aparat foto profesional rezultand minim 1000 de imagini finite, prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast), la o rezolutie de minim 24 Mpx , 2 exemplare DVD cu personalizare. Include o sedinta foto in ziua evenimentului de minim 1 h intr-o locatie aleasa de comun acord. Galerie web privata in cloud. Album FOTO DIGITAL 25×25 pe material extra-rezistent cu coperta personalizata foto + imagini alese de client.

1 Cameraman profesionist prezent pe toata durata evenimentului ce filmeaza in format FULL HD toate momentele importante ale acestuia cu 1 camera profesionala, rezultand ~3 ore de produs finit cu cele mai frumoase secvente filmate +  videoclip, efecte si tranzitii de imagine, insertie coloana sonora, prelucrare intensitate culori, ajustare sunet pentru o calitate deosebita. Material predat pe DVD sau/si stick 32/64 Gb.

Deplasarea in afara judetului Bihor nu este inclusa in pret.

Pret vechi foto video nunti : 12850 lei | Pret promo: 9900 lei (~2000 Euro)

PACHET „SUPREME 4K GOLD”
FOTO + VIDEO 4K ULTRA HD PROFESIONAL

PACHET „SUPREME 4K GOLD” FOTO + VIDEO 4K ULTRA HD PROFESIONAL

1 Fotograf de nunta profesionist  prezent pe toata durata evenimentului ce fotografiaza toate momentele importante ale acestuia cu 1 aparat foto profesional rezultand minim 1200 – 1400 de imagini finite, fotografiile fiind prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast), la o rezolutie de minim 24 Mpx + 400 –fotografii prelucrate cu efecte (alb-negru, sepia, vintage, alb-negru si color), 2 exemplare DVD cu personalizare. . Include o sedinta foto speciala in ziua evenimentului de minim 1 h si 30 min. intr-o locatie aleasa de comun acord. Galerie web privata in cloud. Album FOTO CARTE 30×60  pe material extra-rezistent cu coperta din piele ecologica + imagini alese de client.

1 Fotograf de nunta profesionist  prezent partial pe durata evenimentului(pana la primul dans) sau optional toata seara( serviciu taxat suplimentar)

1 Cameraman profesionist prezent pe toata durata evenimentului ce filmeaza in format 4K ULTRA HD toate momentele importante ale acestuia cu 1 camera profesionala, rezultand 4 ore de produs finit cu cele mai frumoase secvente filmate + intro film + videoclip + rezumat, efecte si tranzitii de imagine, insertie coloana sonora, prelucrare intensitate culori, ajustare sunet pentru o calitate deosebita. Include 1/2 stick-uri de 32/64 Gb + DVD Full HD.

BONUS: TRASH THE DRESS(sedinta foto dupa nunta) sau ENGAGEMENT PHOTO SESSION (daca echipa foto e disponibila in data aleasa) sau 2 Albume Fotocarte 20×40 , 20 pagini cu imagini alese de client.

Deplasarea in afara judetului Bihor nu este inclusa in pret.

Pret vechi foto video nunti :14815 lei | Pret promo: 12500 lei (~2500 Euro)

PACHET „EXTREME 4K LUXURY”
FOTO + VIDEO 4K ULTRA HD PROFESIONAL

PACHET „EXTREME 4K LUXURY” FOTO + VIDEO 4K ULTRA HD PROFESIONAL

2 Fotografi de nunta profesionisti prezenti pe toata durata evenimentului ce fotografiaza toate momentele importante ale acestuia cu 2-3 aparate foto profesionale rezultand 1500 – 1800+ de imagini finite, fotografiile fiind prelucrate integral (corectii de lumina si culoare, crop si contrast), la o rezolutie de minim 24-45 Mpx +  800 fotografii prelucrate cu efecte (alb-negru, sepia, vintage, alb-negru si color), 2 exemplare DVD cu personalizare. Include o sedinta foto speciala in ziua evenimentului de minim 1 h si 30 min. intr-o locatie aleasa de comun acord.  Galerie web privata in cloud. Album FOTO CARTE 30×60 – 50 pagini pe material extra-rezistent cu coperta din piele ecologica + imagini alese de client.

2 Cameramani profesionisti prezenti pe toata durata evenimentului ce filmeaza in format 4K ULTRA HD toate momentele importante ale acestuia cu 2 camera profesionale Sony, rezultand ~56 ore de produs finit cu cele mai frumoase secvente filmate + intro film + videoclip + rezumat, efecte si tranzitii de imagine, insertie coloana sonora, prelucrare intensitate culori, ajustare sunet pentru o calitate deosebita. Include 1/2 stick 64-128Gb + DVD Full HD.

BONUS: TRASH THE DRESS (sedinta foto dupa nunta) sau ENGAGEMENT PHOTO SESSION(daca echipa foto e disponibila in data aleasa) + Album Fotocarte 25×50 , 30 pagini, cu coperta din piele ecologica + imagini alese de client.

Deplasarea in afara judetului Bihor nu este inclusa in pret.

Pret vechi foto video nunti : 16500 lei | Pret redus: 14800 lei (~3000Euro)

foto-video-nunti-botezuri-majorate,
Fotograf de nunta profesionist, Cameraman nunta, videograf nunta, fotograf nunta, foto video nunta, promo nunta, artificii nunta, gheata carbonica