Editare Foto-Video

Aceste servicii vin in intampinarea nevoilor fotografilor / cameramanilor  care nu au timpul necesar sau placerea de a-si edita/manipula fotografiile / filmarile  si nu de putine ori, esti presat de clienti sa predai produsul cat mai repede posibil.

 

servicii prelucrare foto

 

 

 

 

 

 

Folosing programe de prelucrare grafica a imaginilor, echipa noastra de design va poate oferi urmatoarele servicii:

  • redimensionare imagini
  • reglare tonalitati culori pe imagini
  • reglare luminiozitate imagini
  • reglare contrast imagini
  • realizare corecturi la nivel de imagine
  • realizare imbunatatiri calitative
  • realizare restaurare si refaceri imagine

Pe langa aceste ajustari primare, se pot realiza diverse colaje sau trucaje fotografice, cat si alte prelucrari avansate de imagine, precum: corectie de perspectiva, corectie de culoare, eliminare sau adaugare de elemente din fotografie.

Daca aveti nevoie de poze de produs prelucrate pentru magazine online sau brosuri puteti apela la serviciile noastre de prelucrare Foto.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti fotografiile si lista cu modificari pe care doriti sa le efectuam.

Pe langa serviciile de editare Foto-Video  mai oferim si servicii de creatie grafica, dtp, reviste, logo, cataloage, machetare, afise promotionale, etc…

Editare Foto-Video profesionala !

Domeniul video reflecta tehnologia de captare, înregistrare, procesare, depozitare, transmitere si reconstructie electronică a unei secvente de imagini reprezentând scene în miscare.

Imaginatie, detaliu, arta, eleganta, rafinament … toate acestea sunt necesare pentru realizarea unor montaje video care nu vor fi uitate prea usor . Pentru ca unele clipe trebuie sa ramana mereu vii echipa noastra se adapteaza tuturor cerintelor prin imbunatatirea permanenta a ofertei tehnologice si a serviciilor video.

 

editare video corectie video

 

 

 

 

 

Servicii oferite:

– filmare Full HD, HD si SD pentru spoturi publicitare, prezentari si toate tipurile de evenimente
– editare video lineara si nonlineara , transcodare CD/DVD , efecte de imagine & sunet , captura , compresie, transfer video din orice format
– montaj profesional , realizare videoclipuri
– transfer video din orice format ( VHS , VHS-C , S-VHS, S-VHS-C , S-VHS-ET , Video8 , Hi8 , Digital8, Mini DV,BetaCam ) in format digital – DVD.

 

 

Pentru tarife va rugam sa ne trimiteti un email folosind formularul de mai jos in care sa ne detaliati problema dumneavoastra (va rugam sa lasati si un numar de telefon pentru a putea lua legatura cu dumneavostra)

 

Error: Contact form not found.