Nunti

Share & Like
 • 118
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  118
  Shares

Filmari FullHD , fotografii profesionale pentru nunti, botezuri, sau alte ocazii

~ foto video nunti oradea ~

 

oferta-nunti-300x194

Servicii foto video nunti oradea

Momentele unice în viaţă sunt de nepreţuit! Fie că e vorba de o nuntă, o logodnă, un botez sau o aniversare, momentele speciale sunt menite să fie imortalizate. Timpul trece, amintirile devin neclare şi atunci simţim nevoia să ne întindem şi să luăm în braţe albumul foto pentru a-l răsfoi, astfel rememorând momente dragi. Nu lăsaţi anii să vă răpească amintirile! Dacă “o fotografie este întruchiparea unei amintiri”, atunci lasă-ne să te ajutăm să le tranformi în realitate.

Fericirea e molipsitoare! Iar cum nunta este un izvor de fericire si emotie e lesne de inteles de ce iubim sa fim fotografi de nunta. Faptul ca suntem in mijlocul evenimentelor si nu ne scapa nicio lacrima de pe obrazul parintilor sau privirile induiosatoare ale bunicilor, face din job-ul nostru cel mai placut mod de a ne incarca cu energie pozitiva.
Iubim sa cunoastem oameni fericiti, iar pentru ei facem ca fiecare fotografie pe care o realizam sa fie nu dor o imagine statica, ci o arta si un mijoc de a va reintoarce oricand la acea frumoasa nebunie numita NUNTA.

Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului documentar.

Fiind o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru. Puteti sta linistiti, invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta. Luminile orbitoare nu vor strica atmosfera speciala a nuntii. De la emotiile traite de mire la vederea miresei si pana la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia si emotia acestei zile unice.

Dupa inregistrarea nuntii, o vom monta atent in stilul nostru unic, cinematografic. Nu se vor folosi efecte speciale sau tranzitii animate care pot strica atmosfera filmului. Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotia traite in ziua nuntii dumneavoastra. DVD-ul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul.
Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va da un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

~Servicii foto video nunti oradea ~